Beweeg de muis om te bladeren - Klik om te selecteren
|
|
|
|
|
 

Hans De Cuyper wordt voorzitter van Assuralia

De Algemene vergadering van Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, heeft vandaag, 19 oktober, Hans De Cuyper (CEO AG Insurance) verkozen tot voorzitter. Zijn mandaat loopt tot februari 2018.

Gemeenschappelijke Europese verklaring over de sociale gevolgen van digitalisatie

Insurance Europe heeft op 12 oktober, samen met de Europese partners in het Insurance Sectoral Social Dialogue Committee (ISSDC) een gezamenlijke verklaring ondertekend over de sociale gevolgen van de digitalisatie.

In de pers

Donderdag 27 oktober 2016

La Dernière Heure (p. 9) heeft het over een studie van het Belgisch Instituut voor Verkeersveiligheid (BIVV) over ongevallen en duisternis, waaruit blijkt dat de overgang naar het winteruur nefast is voor voetgangers.

Tip van de week

Mijn dochter gaat op kot. Moet zij daarvoor een brandverzekering afsluiten?

Om haar huurdersaansprakelijkheid te dekken, heeft uw dochter nood aan een verzekering maar ervan uitgaande dat het gezin over een brandverzekering beschikt voor de gezinswoning, is het best mogelijk dat uw dochter geen aparte brandverzekering moet afsluiten.

Insert Assurmember
UITGEBREID ZOEKEN

Poll

Wat doet u om inbraak in uw woning te vermijden terwijl u op vakantie gaat?

 

U volgt de ontwikkelingen van het Solvency II-project op de voet op, gaat de impact voor onze leden na, en werkt adviezen uit voor de sector.

U staat in voor de eerstelijnsondersteuning van de gebruikers voor de IT-applicaties en het IT-materiaal en ondersteunt de IT-dienst.