Het logo van Assuralia

Snel geld verdienen bestaat niet…alles over veilig beleggen met Club Beleg

famille

Financiële educatie, met name over verzekeringsproducten, is en blijft een absolute noodzaak. Recent belandde een docuserie van de VRT midden in een storm. Het programma FIRE, vroeg op pensioen, toont het leven van zeven jongeren die dankzij ‘slimme investeringen’ ernaar streven vroeg op pensioen te gaan, of dat al zijn. Al gauw kwamen er waarschuwingen. Niet alleen van economen, maar ook van de FSMA en Vlaams minister van Media Benjamin Dalle over de gevaarlijke boodschap van de documentaire. Toen bleek dat één van de personages betrokken is in een illegaal Russisch piramidespel werd de reeks prompt offline gehaald.

Naar aanleiding van het hele verhaal zette Assuralia het met Febelfin gezamenlijke initiatief Club Beleg nog eens extra in de verf. Dat licht voor mensen die hun spaargeld graag willen beleggen de alternatieven voor het klassieke spaarboekje toe. Het legt op een simpele wijze de basics uit over beleggen, geeft een overzicht van alle mogelijkheden en ontkracht ook een aantal mythes over beleggen.

Dit alles om aan te geven dat snel geld verdienen niet bestaat. Snel geld verliezen door ondoordacht en zonder kennis van zaken te handelen echter…

Blijf op de hoogte

Je ontvangt dan exclusieve artikels die je op de hoogte houden van de actualiteit in de verzekeringsector.

Inschrijven