• Patiënten kunnen rekenen op een duidelijk en transparant kader in geval van medische expertise

  Assuralia - ook in samenwerking met de federaties van raadgevende artsen - een informatieve folder die in heldere taal uitlegt wat een patiënt mag verwachten, zowel vóór, tijdens als na de medische expertise.

  Lees meer...

 • Oekraïense vluchtelingen opvangen: belangrijk om te weten op verzekeringsvlak

  Assuralia, de beroepsvereniging van verzekeringsondernemingen, steunt de solidariteitsgolf die door zoveel burgers en organisaties op gang is gekomen en stelt alles in het werk om alle verzekeringsgerelateerde vragen te beantwoorden die in deze uitzonderlijke omstandigheden de kop opsteken.

  Lees meer...

 • ‘Club Beleg’ informeert beginnende beleggers

  In plaats van te sparen, kan u ook kiezen voor een levensverzekering. Maar waarom zou u dat doen? Welnu, een levensverzekering is in de eerste plaats een verzekering. Dat betekent dat die wordt uitbetaald wanneer er iets gebeurd met de persoon die verzekerd is, bv. wanneer die met pensioen gaat of wanneer die komt te overlijden. En u kan dan nog kiezen voor wie u belegt, voor uzelf of voor iemand anders. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, zodat u voor elke fase van uw leven wel een levens-verzekering kan overwegen. Want dat kan uzelf en uw gezin financiële gemoedsrust geven.

  Lees meer...

Sectorinfo  

Studies en Cijfers  

Jobs