• In de pers deze week

  Heel wat aandacht in de weekendpers voor de lancering van de BOB-wintercampagne “Deze keer ben ík BOB”. Op maandag gaat Het Nieuwsblad (p.12) met zanger Metejoor verder in op zijn persoonlijke motivatie om het ambassadeurschap van de nieuwe campagne te aanvaarden. Hij twijfelde geen seconde om toe te zeggen nadat twaalf jaar geleden een vriend van hem aangereden werd door een dronken chauffeur.

 • ‘Club Beleg’ informeert beginnende beleggers

  In plaats van te sparen, kan u ook kiezen voor een levensverzekering. Maar waarom zou u dat doen? Welnu, een levensverzekering is in de eerste plaats een verzekering. Dat betekent dat die wordt uitbetaald wanneer er iets gebeurd met de persoon die verzekerd is, bv. wanneer die met pensioen gaat of wanneer die komt te overlijden. En u kan dan nog kiezen voor wie u belegt, voor uzelf of voor iemand anders. De mogelijkheden zijn dus eindeloos, zodat u voor elke fase van uw leven wel een levens-verzekering kan overwegen. Want dat kan uzelf en uw gezin financiële gemoedsrust geven.

  Lees meer...

 • Assuralia verleent zijn volledige steun aan het initiatief van Digitalforyouth.be

  Assuralia verleent zijn volledige steun aan het initiatief van Digitalforyouth.be waarbij ondernemingen oude laptops of laptops die niet langer gebruikt worden ter beschikking stellen om herbruikt te worden.

  Lees meer...

 • Informatiebrochure “Milieu & verzekeringen voor bedrijven”

  De gewestelijke regelgevingen inzake milieu evolueren voortdurend. Ze voorzien in talrijke eisen en verplichtingen waarvan de niet-naleving de aansprakelijkheid van de bedrijven tijdens de uitoefening van hun activiteiten kan meebrengen.

  Lees meer...

Sectorinfo  

Studies en Cijfers  

Jobs